Finnmarksmesterskapet 20

           

Informasjon om Finnmarksmesterskap i yrkesfag 2020

Kirkenes videregående skole i samarbeid med opplæringsavdelinga i Finnmark, har med dette gleden av å invitere dere til Finnmarksmesterskap i yrkesfag den 28. januar 2020. Konkurransene er kvalifisering til ArcticSkills og Skole-NM. Vi håper så mange som mulig vil benytte anledninga til å delta og heie fram yrkesfagene. Nedenfor finner dere litt informasjon om opplegget og link til forhåndspåmelding. I forhåndspåmelding registreres skole/lærer/fag. Navn på deltakere meldes inn senere.  NB: Frist for forhåndspåmelding er 1. desember 2019. Se praktisk informasjon lenger ned i denne mail.

Hvilke fag skal det konkurreres i?

Det skal konkurreres i følgende fag i FM20. Alle fagene utenom Barne- og ungdomsarbeider skal kvalifisere seg til ArcticSkills. BU går rett til Skole-NM.  Lista består derfor av  følgende 14 fag:

Fag Navn ansvarlig fagperson
Frisør Ellen Kristoffersen 
Sveiser Ole Gabrielsen
Bilskade, lakk og karosseri Joakim Pettersen
Helsefagarbeider Kari Pettersen
Barne og ungdomsarbeider Camilla Greiner Edvardsen
Kjøretøy Kjell Nikolai Malin
Elenergi Gjermund Hansen 
Kokk Tor Erik Andreassen
Servitør Bengt Willy Stokvold
Tømrer Harry Marjavara
Rørlegger Roger Konradsen
IKT – service Arnulf Nielsen
Doudji- myke materialer Elle Buljo
Reindriftsfaget Samuel Gaup

Nærmere informasjon om konkurransens program, varighet, konkurranseoppgaver, konkurranseutstyr og vurderingskriterier får dere hos de fagansvarlige. Fagekspertene i ArcticSkills arbeider nå med endringer i oppgavene, og disse er planlagt å være ferdige i desember 2019 slik at alle deltakere kan forberede seg med utgangspunkt i disse. Oppgavene fås hos fagperson eller lastes ned fra:

Påmelding gjøres til joakim.pettersen@ffk.no  NB: Frist 1. desember.